Foto, Livebilder, Nyhet

Heldag med Childish Gambino

20 augusti, 2014

Igår spendera vi en heldag tillsammans med Childish Gambino + crew! Vi började dagen med Soundcheck party. Vi förstod inte riktigt vad det var för party, men vi fick vara där och titta på när Gambino soundcheckade. Det var en sjuk känsla. Vet inte om jag kan beskriva just den känslan med ord. Jag som älskar konserter, älskar att lyssna på musik och titta på artister som uppträder. Jag mådde bra. Jag hade det riktigt bra där. Helst ensam stod jag längst fram och tittade när Gambino körde ett par låtar. Det kändes väldigt bra eftersom jag oftast jobbar och inte kan kolla på en spelning på samma sätt.

Efter spelningen drog vi till en pop up shop som de hade i samband med en tävling. Där sålde de LP skivor och bilder på Gambino som någon hade målat och vunnit en tävling. Gambino kom dit för att signa skivor och träffa fans.

Vi var på plats och jag var den ända i hela rummet (förutom skivbolagsfolk) som fick fota. Ingen fick heller fota med Gambino, utan de kom dit, kramade honom, bytte några ord och fick något signat. Jag frågade om en bild, men istället fick jag hans LP av skivbolaget och Gambino signade den. Vi bytte även ett par ord. Jävligt trevlig snubbe.

Fick även super bra kontakt med en av de som jobbade med honom. Hon bor där ute i London och jobbar på skivbolaget han är signad på.

Efter pop up så var vi på spelningen och en recension kan ni läsa på Kingsize, ni kan även se alla bilder där.  En av de bästa spelningarna jag varit på. Vilken energi, vilken show. Wow!

Efter spelningen drog vi till VIP baren och tog en öl tillsammans med Ellie från skivbolaget. Skulle äta frukost med henne dagen efter, men vi alla var så trötta att vi inte orkade gå upp.

Hur som helst, det var en jävligt fet dag/kväll i London. Det var även kul och få ta del av alla dessa saker och få hänga runt Gambino.

Bilderna får INTE användas utan tillstånd! Fler bilder finns på kingsize!

You Might Also Like