Foto, Livebilder

Bilder: I skuggan av betongen

28 april, 2014
page16

Jag trodde att en av de bästa Svensk hiphop konserterna var i somras när jag var på Nästa nivå på kungsan. Jag trodde inte alls att det fanns något som skulle kunna slå den kvällen med 100% Svensk hiphop nonstop.

När Miguel berättade att han skulle hålla i den historiska kvällen med TLK kunde jag känna av att det skulle bli den BÄSTA svenska hiphop spelningen jag varit på hittills och kom ihåg, jag har varit på väldigt många spelningar, mer en vad ni kan tänka er. När han precis började planera detta frågade han mig vilka jag tyckte borde uppträda. Och ni kan vällgissa vem jag rekommendera? Men hur som haver. Jag hade massor av förväntningar och jag visste att detta skulle bli en dunder show med mycket överraskningar. Men jag hade ingen aning om att det skulle bli så här bra. Jag har i ca 6 månader längtat till detta. Jag visste om spelningen i ett par månader innan någon ens gick ut med det.

Kl 15:00 var jag på plats och de flesta artister kom, soundcheckade och sedan gick det. Och jag fick njuta av låtarna ett par gånger eftersom jag visste att jag skulle ha fullrulle med att fota/filma.  Av alla akter så fanns det bara ett uppträdande jag inte gillade. Men jag tänker inte nämna vilken det var. Denna gång håller jag det för mig själv.  I helhet var detta riktigt bra och man kunde känna av kärleken i huset. Det var så fint, så vackert. Det gick snabbt. Men jag hann….! Jag hann ta bilder och filma alla. Varje person som körde. Hela 41 artister och resultatet blev 267 bilder som kommer att spridas runt om nätet. Men bilderna är till Miguel, mig och Kingsize i första hand.

Jag måste nog smälta detta ett tag till, behöver se alla videos jag filmat och bara ta in allt som hände. Fan vad bra det var! Bra jobbat till alla som var delaktiga och jag säger bra jobbat till mig själv! Tack för att jag fick vara en del av detta!

Fler bilder kommer upp….!

DSC_4918 DSC_4948 DSC_5079 DSC_5115 DSC_5284 DSC_5334 DSC_4620 DSC_4586DSC_4890

You Might Also Like