Event

Vad gör du på nyår?

13 december, 2012

Södra Teatern

Klockan 21.00 – 03.00
Biljettpris: 275 kronor + ev. avgifter.
Biljetter finns på www.sodrateatern.com eller på SneakersnStuff.
Mer information finns på www.sodrateatern.com / www.iloveyes.se
Facebook: https://www.facebook.com/events/384899324924722
Åldergräns 20 år

Södra teatern och Yes! har sedan ett par år tillbaka bjudit på Stockholms bästa nyårsfest. I år har vi bjudit in några av Sveriges bästa och mest aktiva klubbar och djs för att festa in det nya året. Det kommer vara en musikalisk resa med allt från skön house, hiphop till den fetaste dansmusiken. På Södra teatern spelar Mad Mats som ligger bakom house labeln Local Talk. Hans set är alltid sjukt tajta och har senaste tiden spelat både på Amsterdam Dance Event så som i New York. Med sig har han sin vapendragare Pure P som är en grym producent och soul&boogie fantast. Vi på Yes! Soundsystem kommer lägga in sköna party anthems som kommer få taket att lyfta.

På Etablissemanget har vi bjudit in Sveriges i särklass bästa djs när det gäller att spela urban musik. Som ni vet så spelar The Soul Lounge och Crona alltid for the ladies så det kommer vara skön och svettig RnB från 90 talet och framåt. För att röra om lite mer så kör Kimbo Nice en fet blandning av nya och gamla hiphop hits så bered er för en heeeelt galen kväll! 2013 nu kör vi! Välkomna – Yes! & Södra teatern.

Tack till: Sneakersnstuff / Kingsize Magazine / Monkey Bizz / Whoa.se / TSL / Du Vet Inte / Local Talk / Södra Teatern / TT

YES! PÅ FACEBOOK

https://www.facebook.com/Yesinconcert

You Might Also Like