DuVetInte TV, Event, På Scen, Svensk hiphop musik

Recension Stor & Linda Pira + video

8 februari, 2014
DSC 0414

Utan att överdriva måste jag säga att detta var en av de BÄSTA svensk hiphop konserterna jag varit på. Jag säger inte detta för att jag älskar Stor och Linda Pira, utan jag säger det av erfarenhet. Om det är något jag är bra på är att säga vad som är bra och dåligt gällande live uppträdande.  För det första var det riktigt bra uppvärmningsmusik från Masse, han satte inte på lugna låtar som många Dj’s kan göra innan någon ska på scen, utan han pumpade på nya som gamla feta bangers. Jag kunde inte låta bli att gunga till musiken, trots att jag stod själv. Runt 23:00 kom Linda och Stor upp på scen. Jag fick välja med att njuta till låtarna eller fota. Jag valde lite mittemellan. Blev inte de bästa bilderna eftersom ljuset inte var så jätte bra. Men det är helt ok. Kom hem med 700+ bilder.

Man visste att detta var Stor och Linda Pira’s fans. Alla skrek som galningar och trycket längst fram kändes. Champagne sprutades från scenen utav en vän till Stor och tjejer stod och dansa som galningar. Man ville ha mer  och det var energi i hela lokalen. Den som inte var där igår missade något stort, ni missade Chepe uppträda sin vers från låten De e knas. Det var en upplevelse som jag kommer bära med mig väldigt länge. Jag skippade att fota, började filma istället så att jag kan minas detta så länge jag har det.

Linda Pira och Stor är ett väldigt bra musikpar, de kompletterar varandra och energin blir så mycket mer när de står på scen ihop. Och det tror jag är viktigt. Jag vill ha mer, mycket mer! Jag ger denna konsert en 4a av 5 möjliga.  Alla bilder kommer att först komma upp på Kingsize.

Här är videon med Chepe och Stor, hoppas den fungerar för det är första gången jag laddar upp direkt i bloggen. Klicka på svarta filmrutan för att se

 

You Might Also Like