DuVetInte TV, Hip Hop, Svensk hiphop musik

#throwback En resa genom hiphop Sverige del 3

23 april, 2013

Jag kan nog inte förklara med ord hur mycket jag saknar denna resa och hur kul jag hade under resan! Kan tänka mig att göra en ny resa, åka iväg och filma en drös olika artister bara för att det var så kul.

Jag har fått för frågan om att göra en till ”dokumentär” och det skulle jag lätt kunna tänka mig. Men det krävs tid och planering för detta och det är något som jag inte har så mycket utav just nu!

tredje avsnittet är från Örebro och jag har inte någon riktig koll på vad Mind Kaos och Köza gör idag. Det jag däremot vet är att Köza jobbar med ungdomar och hiphop. Mind Kaos jobbar väl med sin musik. för något år sen spelade de in en video som jag fortfarande vill se eftersom jag är med i den, hehe.

Jag har bäst kontakt med en av killarna från Mind Kaos och träffar han någon gång i bland. Han fick även vara med på kulturlägret jag hade tillsammans med KFUM gården. Vi fick iallfall sova hos Köza när vi var i Örebro och det var vi tacksamma över. Vi hade verkligen kul!

I slutet av videon ser ni när vi åker vidare till GBG och det är en stad som jag verkligen tycker om och måste åka till väldigt snart!

img_3455_96142956

You Might Also Like