DuVetInte TV, Hip Hop

Jag kan också göra musikvideos

25 februari, 2014

Om jag vill göra något i livet, då gör jag det! Så enkelt är det! Det finns inget som inte går, utan allt går om man vill. Jag har fått testa på att göra musikvideos ett X antal gånger och jag tackar typ aldrig nej till att filma videos för att jag älskar allt som har med kamera o göra. Jag är otroligt stolt över hur pass mycket i livet jag lyckats trots allt jag gått igenom. Allt det som hänt mig har bara gett mig styrka till att fortsätta framåt och hålla huvudet högt! Tack som fan till de som gett mig möjligheterna. Jag må inte vara den bästa, men jag är snabb på att lära mig. Det var ingen som sa hur man filmar eller hur man klipper en video. Men om jag ska tacka någon för hjälpen så skulle det vara Sindri. Han rekommendera mig om ett program och hjälpte mig med små saker.

Det var samma sak med foto. Jag har lärt mig allt själv, fick lära mig de tre viktigaste inställningarna och där efter har jag lärt mig allt själv! Fan, inget är omöjligt! Fan vad jag är tacksam och fan vad jag känner mig glad idag! Jag önskar att fler människor får känna samma glädje som jag får uppleva hela tiden.

Här är två videos som jag filmade 2012, står även för klippning och manus. Som sagt, jag är inte bäst på detta och det är inga fläckfria videos. Finns massssooor av fel, men jag är nöjd!

 

You Might Also Like