DJ

Detta var min helg

28 september, 2014
page4

Jag är sjukt jävla nöjd med helgen! Trots att jag inte fått vila en sekund så har denna helg vart helt galen.  Att Dja måste  vara det roligaste som finns, jag skulle nästan kunna sluta med allt annat bara för att få Dj’a på heltid.

I fredags spelade jag på Riddar Jakob, jag värmde upp innan Linda Pira och Stor skulle uppträda. Sen spelade jag efter att dom uppträtt. Galen kväll, det var proppat med folk och jag var lite rädd för att jag inte skulle dra med mig folk till lilla dansgolvet. Men det var knökfullt. Fan vad kul det var!
page2

Igår lördag spelade jag på Solidaritet Arena i Globen! Jag hade även en liten miniutställning. Fick väldigt bra respons och det var många som stod och kolla på dom under kvällen. Jag spelade även igår. Jag hade rätt mycket folk på dansgolvet när jag spelade vilket var sjukt kul. Det är inte lätt och fylla ett dansgolv när det finns flera och välja på. Men jääävlar vad mycket kärlek jag fick igår, fick även känna på hur det känns när andra Dj’s kommer för att suporta ens spelning och även ha sina vänner där. Vilken känsla. Och den kärleken jag fick från andra Dj’s! Måste bara säga att bästa Elisa (DJ Leaah) fick ta över en snabbis igår eftersom jag var tvungen att springa på toa! Så jävla bäst! Tack som fan!

page3

You Might Also Like