Vem vill bazz?

4 februari, 2012

Om det är något jag älskar att göra så är det att provocera, fast på ett väldigt roligt och underhållande sätt, men när människor tar det seriöst så undrar jag lite vad deras liv går ut på!

Inatt la jag ut frågan, Vem vill bazz?

bazz

Från ingenstans, hade inte twittrat på ett tag och kände att jag behövde se hur folk reagera, till svar fick jag både positiva och negativa kommentarer, vissa trodde jag var seriösa och vissa andra fatta att det var ett stort skämt!

Men de positiva var också att jag fick 11 nya följare, vilket betyder att folk vill läsa dessa twitts, folk är intresserade av underhållning!

Meningen är inte att man ska skratta med mig, meningen är att skratta åt mig, tycka att jag är jävligt oblyg och väldigt underhållande!

Jag försöker ge lite positiv energi, vill att alla ska le när de läser mina twitts eller blogg. Jag vill att alla ska vara glada eftersom då minskar hatet!

Men jag e seriös trött på att killar kan slänga ut sig dessa kommentarer och att alla tycker det är helt oki, medans vi tjejer INTE får slänga ut dessa kommentarer, för gör vi det, ja då e vi en slampa, en hora, en som knullar runt, en som inte är ”fin” eller vad ni nu vill kalla det!

Jag menar, min 10 snygga hiphop rappare/producenter/dj’s lista jag la upp för två veckor blev en skit stor grej!

Vad har det med hiphop o göra?

Vad har detta inlägg om bazz med hiphop o göra?

Jo, jag ska berätta!

Detta är en BLOGG om MITT liv, eftersom jag bara älskar hiphop så har det blivit en hiphop blogg, men de e fortfarande min blogg om mina tankar! sådeså!

Och om ni inte fatta min 10 snygga hiphop listan, så är det en sann lista men till största del en ironi, en provocerande lista! dom e fina, men de e alla, på sina sätt!!

Tillbax till Bazz… Jag tycker ordet Bazz låter väldigt roligt! Vill du bazz? är jag seriös? Nej!

Om killar kan, då kan JAG, utan att det ska vara fel!

Sen fick jag för mig att lägga upp detta!

Så skulle jag se hur folk reagera, jag undrar dock hur många som läste just denna twitts, eftersom den innehåller både gött o bazzbar! Jag la upp en riktigt rolig bild på mig själv, de va ett fåtal som svara och skrattade och till o med sa ja! men innan de klicka på just den twittern så kunde de inte se bilden, utan de kunde enbart läsa

Däremot finns det de på twitter som faktis vill med mening få mig att se dum o pinsam ut, de tycker jag är jävligt roligt, speciellt när de RT (Retwittrar), alltså de delar med sig av min status så alla deras följare kan se!

Jag älskar o vara oseriös, jag älskar att jag har stavfel i vart o varannan mening, jag älskar att jag är jag och jag älskar att de finns folk som stör sig på att jag älskar mig själv! hahah!

Men grejen är att jag hatar tjaffs, jag hatar bråk och jag hatar konflikter! Jag gillar aldrig o snacka skit om en människa och jag gillar inte o vara negativ! Men om folk inte kan hantera mina skämt, då är jag fel person och vara med!

Jag är inte feminist, jag är Melika, duvetinte.se bloggare! Jag har mitt egna parti, mitt parti skulle innebära att killar är tvungna att massera oss kvinnor VARJE DAG och städa! Jobba lika mycket, tjäna lite mer så de kan skämma bort oss tjejer, de ska också kunna föda barn och de ska också kunna vara pappa lediga lika länge som mamma lediga!

Haha, fan vad bra det skulle bli då!

Men hey, ni skulle aldrig se mig på riktigt fråga Vem vill bazz!