Konsten att läsa tankar!

1 februari, 2012

Man kan aldrig blogga för mycket om en sak, de är min åsikt iallfall!

Som ni vet så var jag med två sköna killar vid namn Morgan och Dennis, två riktigt trevliga killar som är väldigt inspirerande.

Dessa killar jobbar med saker som jag inte har fått grepp på en, men jag hoppas på att få det inom kort.

Förhoppningsvis ska jag träffa Dennis redan nästa vecka för att prata lite mer om vad han gör, av de lilla jag hört så måste jag säga att det är super intressant!

Kolla in deras hemsidor:

Morgon morganfreedude.com

Dennis dennisdanielsson.se

Bild taget av Dennis.

IMAG07071

Det är inte ofta jag träffar någon som väcker de små djuren i mig, igår fick de mig att vilja läsa en bok som jag inte läst klart en, den ligger på paus och nu jävlar ska jag läsa igen!

Boken som jag blev sugen på att läsa heter

Konsten att läsa tankar skrivet av  Henrik fexeus och går ut på något som heter NLP som betyder Neuro-Lingvistisk Programmering ! I stort sätt handlar det om att lära sig att läsa av människor genom deras kroppspråk, ögon, uttryck osv….  Jag använder detta väldigt många gånger när jag pratar med folk, jag läser oftast av människor och de är därför jag kan vara tyst när jag är bland nytt för att kunna se hur människan är!

Har vart så sen liten, men nu gillar jag allt som har med psykologi och göra.

Dessa saker kanske inte är intressanta för er, men psykologi och hur människor fungerar tycker jag är super intressant! Jag gillar o prata om dessa saker!

så är det!