Hjälp mig att hitta!

24 januari, 2012

Egentligen hade jag tänkt att vara tyst om detta och jag har klarat av att vara tyst om detta i 2-3 veckor men nu kan jag inte vara vara tyst längre eftersom jag behöver eran hjälp!

Jag har spånat på idéen om att ta fram en massa kvinnliga rappare och sångare här i sverige och låta dom få synas lite extra här på min blogg! Därför tänkte jag tillägna en hel vecka med bara material som har med kvinnliga rappare att göra!

Jag menar inte att jag ska lägga upp massa låtar och skriva ett par ord och sen är det klart!

Utan det jag hade tänkt göra är att filma, intervjua, spela in, skriva och fota om alla de jag hittar som faktis är duktiga och vill på något sätt ta sig upp!

så jag behöver eran hjälp, jag behöver hitta dessa tjejer, unga som gamla! Jag har läsare runt om landet och därför blir det mycket lättare för mig att faktis hitta dessa talanger eftersom NI är så JÄVLA BRA på att rekommendera människor!

Jag har en del på listan, men jag vill ha fler, jag vill hitta så mycket jag bara kan så att jag kan fylla ut en hel vecka med inlägg om kvinnliga rappare/sångare!

har ni tips? kommentera eller maila mig på melika@duvetinte.se med länkar, bilder, info, kontaktuppgifter, vad som helst så att jag sedan kan kontakta tjejerna som ni rekommenderar!

Detta är ett projekt jag jobbar stenhårt med just nu och detta är något som jag kommer att lägga ut när jag känner mig klar och det kan bli efter sommaren eftersom jag vill kunna åka runt till de olika städerna för att träffa de tjejer som jag tänkt filma!

Sen finns det en del saker jag också kommer att göra som jag har bestämt mig att inte skriva här och jag har till o med involverat olika människor i detta projekt, de kommer bli GRYMT!

all hjälp uppskattas

 • Tina 24 januari, 2012 at 14:09

  Mapei är ett måste!

 • JNL 24 januari, 2012 at 14:32

  Linneanord, Lizen & Shorty!
  Dom är min förslag just nu! :P

 • Ado 26 januari, 2012 at 11:59

  Alexi N’ Mel är 2 talangfulla tjejer med en sjukt nice musikstil. Jag tycker verkligen de borde få en chans att steppa upp o få sin röst hörd mer.

  http://www.soundcloud.com/alexi-n-mel
  http://www.myspace.com/alexinmel

  Dem har uppträtt på en hel del ställen & kommit en bra bit på vägen, nu vill jag att dem slår igenom! Sov inte på detta Melika