Hemma nu! inspiration på hög nivå!

1 februari, 2012

Nu är jag äntligen hemma efter en nice dag på jobbet!

Hade möte med hela personalgruppen, gick igenom massa roliga saker och åt  massa gott!

Måste säga att jag är fan ta mig BÄST på Uno, spelar ingen roll vad folk säger, jag är fortfarande BÄST! hahah!

Älskar mitt jobb och det ska bli super tråkigt att sluta där om 1½ vecka, vill knappt tänka på det, men nu har jag inte så mycket val eftersom jag vill jobba heltid och dagtid så att jag får mer tid åt allt annat som jag vill göra!

Juste, blev också intervjuad av en jätte söt läsare som jag har haft kontakt med i över ett år tror jag. Hon har startat upp en blogg som handlar om hennes liv och svensk hiphop, hennes första intervju ville hon göra med mig och det är självklart att jag stället upp, blev väldigt smickrad eftersom hon ser upp till mig och blir inspirerad av min blogg! Hennes mamma tyckte till och med att vi borde ses och det ska vi göra om ca 3 veckor när hon kommer till sthlm! Ser fram emot det, ska ge henne massor av tips och kanske ta med henne någonstans så hon får uppleva något skoj!

Jag träffar gärna och spenderar gärna lite tid med mina läsare, tycker det är kul och träffa de och dom ger mig mycket inspiration. Kanske därför jag också älskar mitt jobb, mina ungdomar eftersom dom ger mig en daglig dos av inspiration!

7ebcaf804cbf11e19e4a12313813ffc0 7

Nu ska jag sätta mig o klippa på musikvideo jag filmade i måndags och förhoppningsvis slänger jag upp en top 10 lista som jag bett Lani Mo att göra, hans 10 favoritlåtar! Om det är något som ni gillar så kanske jag kan göra en sådan grej där jag ber olika människor göra en top lista!

Må bäst!