Allmänt, VideoBlogg

Happy big girl

24 april, 2016

This feeling that i got. Det är helt sjukt vad något som detta kan göra mig så glad. Jag är otroligt glad över att jag la ner hiphop bloggen och satsa på Tv-spel. Jag försöker satsa på att bara göra saker som dagligen får mig och må bra och inte känna stress.

Jag tror att jag sluta känna mig stressad o må dåligt när jag la ner hiphop. Jag kände att jag blev stressad och fick för mycket skit för att jag inte ville göra en sak. Men i tv-spels branschen så är det tvärtom, jag känner glädje och lugn. Trots att den är som alla andra branscher så har jag BARA stött på hjälpsamma o positiva människor. Jag har ett sjukt bra stöd. Men kanske för att jag är den jag är i denna mans dominerade branschen.

Jag låter aldrig någon trampa på mig. Hellre säger jag i från och tar en fajt en att vara tyst o ta skit. Ingen ska få mig o känna mig liten. Jag e hellre ensam en att va med folk som trycker ner mig förr eller senare.

Jag vet vad jag vill i livet och nu kör jag på för fullt.

Jag va även tvungen att göra ett val, antingen lägga ner o gå tillbaka till jobbet eller satsa 100% på att komma någonstans en här. SÅ på 9 månader har jag byggt upp något fett och nu har jag 1 år på mig att göra det till ett försörjande heltids jobb. Nu klarar jag mig på gränsen med mycket slit. Men snart så, snart så kommer jag igång!

Jag e sjukt peppad och känner att jag måste sätta på en film och varva ner innan läggdax. Måste till kingsize och hämta biljetter till Ty Dolla, sen ska jag streama.

Släppte även en ny Vlogg. TV-SPEEELLLL!!! Min nördiga o stolta sida.

 

You Might Also Like