Dagbok, Foto, Hip Hop, Mitt största mål, Personligt

Utan er skulle det inte gå

2 oktober, 2013
63695_161560100703390_1972996773_n

Jag har alltid sagt att man ska tro på sig själv och göra det man älskar. Vet ni vad, man ska fan aldrig ge upp. Man ska kämpa för att en dag lönar det sig, tro mig! Jag begär inte så mycket i livet. Jag vill bara må bra och ha det bra vilket jag kämpar för varje dag. Och jag är otroligt tacksam för det jag gör idag. Jag har haft 100% stöd från min mamma varje gång jag valt o satsa på en ny dröm. Efter alla dessa år, efter alla dessa sjukhusbesök och efter allt ja har gått igenom så känner jag för första gången att livet börjar vända. Det är inte lika jobbigt och vara sjuk, det är inte lika jobbit och besöka sjukhusen. För nu vet jag att det finn något som jag älskar att göra och får göra varje dag!

Jag vill verkligen inspirera folk att göra det dom älskar, jag vill inspirera ungdomar att våga säga NEJ och välja det dom mår bra av och det som gör dom glada.

Det var två personer som rekommendera mig om lil wayne tävlingen. Jag visste direkt vilken bild jag skulle ha. Jag valde waka flocka bilden som jag tog under hans konsert för ett tag sen. Den förmedlar en känsla vilket jag försöker få på alla mina bilder.

Jag har varit väldigt positiv när det gäller denna tävling och endast tänkt att jag ska vinna detta och inte en enda gång har jag sagt att de aldrig kommer välja mig. Och vet ni vad, jag vann. Jag vart en av de 14 personer som vann den stora Lil Wayne tävlingen. Man kan i stort sätt säga att jag är lil waynes fotograf under konserten. Kan ni förstå det? Jag är lil waynes fotograf den 24 okt i stockholm. Jag vann massa andra saker som mobil, kläder, biljetter till konserten osv.

Jag är jävligt glad och jävligt tacksam!

Tack som fan alla i 419 personer som rösta på mig och tack till er som spred så att fler folk röstade. Ett extra tack till Achee <3

cats

You Might Also Like