Dagbok, Personligt

Högtidsångest

13 december, 2012

Godmorgon!

 

Jag har verkligen aldrig varit så här trött. Denna vecka har verkligen varit jobbig. Trodde aldrig jag skulle vara så här utmattad när jag kom hem efter jobbet men jag har gått och lagt mig runt 22:00 varje dag och jag brukar aldrig göra det.

Jag orkar inte ens gå upp kl 06:00 eller kl 05:30 som jag brukade göra. Jag vaknar upp med huvudverk och ögonen vill knappt vara öppna. Helt sjukt!

Men jag får stå ut lite för snart har jag 8 dagars semester vilket kommer leda till massor av sömn! Jag behöver verkligen sova, men när jag väl sover ”ut” så är jag trött endå!

Funderar på om det inte är något annat som är där och klämmer. För jag tror jag blir så här varje år vid denna tid.

Jag hatar julen, aa jag hatar verkligen julen och det har jag gjort sen liten. Detta år funderar jag på att skita idet helt. Nyår, jag har aldrig tyckt det var något speciellt med nyår och alltid haft nyårs ångest eller rättare sagt högtidsångest!

Kände att bilden passa mig! Hahah, okey jag hatar inte julen, men jag har aldrig någon julkänsla. Jag vill ha en stor familj, massa mat och massa julklappar och det händer inte ofta att man firar så.

Varken min pappa eller syster är här vilket gör det lite tråkigt och vi har inte någon familj här…!

Därför tänkte jag göra samma sak som jag gjorde förra året, sitta hemma o kolla på kalle anka och hänga bara! Får se vad som händer!  Kalle är det bästa under julen och jag tittar alltid på det.

You Might Also Like