Dagbok, Foto, Personligt

Det blir två olika varianter Some Art!

9 januari, 2013

Godmorgon!

Jag har sjukt mycket inspiration och vilja. Igår satt jag flera timmar och gick igenom massor av bilder till den nya sidan, bokade in ett möte och förberedde andra viktiga saker som står på min ”todo list

I helgen måste jag nog ta bilder till själva affischen. Om min idé går igenom kommer affischen blir riktigt snygg. Men till söndag måste det mesta att vara klart. Måste nog skriva ihop en lista på saker som måste göras och sedan pricka av.

Det som känns riktigt bra är att jag har stöd från min Chef på jobbet, hon hjälper mig när det gäller bloggen och det uppskattar jag väldigt mycket! Skönt och veta att man har bra människor runt om kring sig, som inte ser ner på det man gör utan tycker det är något positivt!

Det önska jag att alla hade! 

Bilderna som ska ställas ut kommer att vara i 2 olika former. Den ena delen är enbart konst, bilder jag tagit på mina små hemliga och roliga projekt där bl.a bilden här under togs.

Del 2 i utställningen kommer att visa de bästa stunderna från duvetinte.se’s tid som bloggare, alltså min tid som hip hop bloggare! Kommer i samband med detta att göra en typ av hyllning för de svenska artisterna som jag jobbat med, uppskattat och funnits där för mig under dessa 4 år!

Men hur allt kommer bli återstår och se!

Bild ovan är tagen av Mig ( Melika Zakariae) och tillhör mig!

Modell: Samantha Banks 

Picture taken by me! 

You Might Also Like