Dagbok

Ville bara ge upp

3 oktober, 2013

Det känns som om varje gång jag går till läkaren så får jag bara sämre och sämre nyheter. Jag trodde verkligen att jag skulle få bra nyheter, men det visa sig att jag fick jätte dåliga nyheter. I stort sätt kan jag räkna med att jag kommer vara sjuk livet ut och vara tvungen o äta mediciner livet ut.

Jag är iallfall inte orolig längre, nu vet jag vad det kan vara. Imorrn ska jag tillbax till sjukhuset och lämna massor av prover för att se om bakterierna från infektionen är borta.

Men är det så att jag har detta problem så kommer jag aldrig kunna åka utomlands utan att bli sjuk. Jag får helt enkelt räkna med att jag aldrig vet hur jag mår imorrn.  Allt jag just nu vet är att jag har en inflammation i tarmkanalerna och att jag får ha det tills de vet hur de ska gå vidare.

Jag tycker det är skönt o få skriva ut detta. Det är något jag inte heller skäms över. Jag är sjuk, ja. Jag har vart det sen jag föddes. men det gör mig inte till en sämre människa.

Dagar som denna så vill jag bara ge upp och inte göra något alls, men jag vet att det inte hjälper. Utan jag behöver fortsätta framåt och bara se ljuset i livet. För oavsett om jag känner för att ge upp så har jag något bra att gå tillbax till. Idag känner jag på mitt sätt, men imorrn när jag vaknar så vill jag till jobbet. För mitt jobb gör att jag faktis känner mig gladare.

Har helgen att se fram emot iallfall….! Kommer bli super trevligt.

Ska försöka ta o sova nu och tänka på allt positivt jag gjort och allt jag är tacksam över. Har ju inte heller smält vinsten.

SONY DSC

 

You Might Also Like