Dagbok

Taggad!

5 september, 2013

Jag är sjukt taggad just nu! Igår var det två personer som rekommendera mig till en AS fet lil wayne tävling. Man ska skicka en en bild och man kan vinna ett speciellt fotopass så man får ta bilder som kommer sedans publiceras på bl.a hans hemsida . Allt jag tänker är publicitet. Och sen är jag jävligt grym på att fota live bilder. Tycker att jag tar jävligt många på att fota live. Det är min specialare. Jag gillar o fånga en känsla och det gör jag. Jag har tagit en as fet bild på en artist som jag tänkte skicka in. Har frågat en kompis i usa vad han tyckte och han älska bilden. Han jobbar själv inom foto o film så det kändes bäst o fråga en proffs. o jag vet att jag kommer vinna! måste tänka positivt!

Jag har länge velat ha en ny kamera och jag kommer till början av nästa år att köpa in en ny fet kamera. Ska lägga undan alla pengar jag får när jag fotar och köpa mig en ny.

Jag har gjort tre jobb, tre faktura är skickade och jag har två till som jag ska fakturera. Så jag kommer ju egentligen bara spara jätte lite för att kunna köpa. Men jag ska ju ha så mycket till så jag kan lika gärna vänta tills början av nästa år eller under fotomässan.

Ikväll ska jag fota hiphop eventet Vad Upp. Jag hoppas att jag träffar på någon jag känner (någon jag tycker om) som jag kan hänga lite med haha. Men det kommer bli nice eftersom jag kommer dra dit direkt efter jobbet och äta buffé tillsammans med dom som ska uppträda o alla delaktiga. kl 18:00 är det en liten vip mingel och kl 19.00 får alla som är 18 plus komma in gratis och prick 19:30 börjar G punkten.

 

SONY DSC

You Might Also Like