Dagbok

Sjukling

1 september, 2013

Det har varit ett par jobbiga dagar för mig. Man kan väll säga att de jobbiga dagarna fortsätter. Igår låg jag på akuten eftersom jag har rätt problem med magen. Tydligen har jag problem med magsyre o något annat konstigt. Men jag han inte stanna där så länge eftersom jag skulle på bröllop. Men ska tillbax till läkaren på tisdag.

Jag har tre läkartider, måndag, tisdag och onsdag. Grejen är att jag e van, jag har varit sjuk sen liten. Så för mig tillhör det min vardag. Men nu har jag börjat tröttna på det. Men har insett att jag har sjukt mycket o jobba på för att bli 100% frisk. Måste först jobba med saker som hänt mig som liten för att få bort stressen. Sen måste jag lära mig att ta det lugnt eftersom jag blir stressad av det. och stress gör så att jag får dessa problem i magen.

Så dessa dagar har min mage varit som en boll. Hahah.

Så denna bild här nedan är från bröllopet, jag fick fixa mig i bilen, hår och smink på 20 min. Hade tagit dusch hemma och alla grejer packa jag ner.

Nu vet ni varför jag har varit sjukt dålig på blogga. De e för att jag inte haft någon ork. Jag har mått dåligt och behövt en paus.  Tänk er själva om någon skulle trycka i magen hela tiden o halsen så skulle det vara sjukt irriterande. Därför blir jag utmattad.
1175264_10151812969005865_1818234399_n

You Might Also Like