Dagbok

Så jävla HYPAD!

27 februari, 2013

Dag 2 och jag är lika inspirerad och motiverad, tror inte ni förstår hur bra det känns just nu! Hoppas att jag är lika inspirerad och motiverad när jag kickar igång projektet! Jag har en plan, en bra plan!

På söndag ska jag förhoppningsvis gadda mig och innan dess ska jag ha en test föreläsning, lördag kommer Rita hit från GBG och ska sova över i min nya lägenhet och förmodligen drar jag ut en sväng eftersom mina favoriter firar sin födelsedag på vardagsrummet och Binta firar sin födelsedag på ett annat ställe. Blir nog en liten runda. Däremot har jag en alkoholförbud just nu och det betyder att jag för tillfället, medans jag gör en utredning inte får dricka alkohol. Reglerna är att jag kan gå ut, ta 1 öl någon gång, typ 1 gång i månaden men inte mer en det. Inte så jobbigt, behöver inte dricka för att ha kul. Och på fredag ska jag flytta.

Gillar att jag tog ordningen baklänges! Nästa vecka ska jag fota Chris. Och där efter ska jag boka en tid med Binta, Sam och Sabri! Har feta ideér! Har en del andra foto jobb på G och projekt De ska bli så jävla nice och bara få komma igång! KLIAR I FINGRARNA!

Aja, dax för mig att dra mot mitt älskade jobb och efter det ska jag till nästa jobb! Men det bästa är att inget av detta ansträngande, ska åka pulka och skridskor idag med kidsen!

Här är en bild som jag tog på Emilio i Somras när jag höll på och fota som en galning! Precis utanför mig typ! 

 

SONY DSC

You Might Also Like