Dagbok

Peppad till Max.

22 november, 2013

Jag är sååååååååååååå peppad! Ni förstår nog inte! Jag fick ett gott skratt när jag lyssna på första avsnittet till Häng med Melika. Första avsnittet är jävligt personlig eftersom jag presenterar mig själv och podcasten. Jag är sjuuukt nervös. Man inser ju lite vad man säger för mycket av, alltså vilka ord jag råka säga fööör många gånger. Ska tänka på det hahah.

Ska strax gå och sova för imorrn ska jag upp kl 08:00 och dra på fotomässan med Häng Med Melika crewet. Jag är lite nervös eftersom jag har velat göra en podcast sååå länge och nu får jag äntligen det gjort tillsammans med världens bästa team. En så länge har jag spelat in 4 avsnitt med tre fantastiska gäster. Ser fram emot och höra de också. Har fått lite förfrågningar av folk som vill vara med och det tycker jag är jätte kul. Ska ta upp det med de andra så jag kan spela in fler nu i veckan. Jag vill ha med många ”vanliga” människor som har intressanta saker att säga.

SONY DSC

Ha en super bra helg mina fina bloggläsare!

Ps. Tack till Theo och Patrik för att de trott på mig sen dag 1 och att de involverat mig i så många saker och finns där som en extra familj. Tack till Martin som även kommit in i den lilla familjen och hjälper mig med att spela in. Ni tre är guld!

You Might Also Like