Dagbok

Kom o häng med Melika

2 november, 2013
page

Nu har jag precis kommit hem efter ett par timmar i studion. Han spela in 2 avsnitt. Den ena avsnitten med min vän Bobo, han blev inbjuden för att prata om hans låt nunna som han släppte för ett tag sen. Låten handlar om tjejer och varför de leker nunna. Sen pratade vi om hans mixtape och om droger. Blev väldigt intressant, tog upp massa saker och dessutom fick jag två låtar som man kommer kunna få höra i podcasten. De två låtar kommer vara osläppta, eller de är osläppta. En vecka efter jag släppt hans del kommer troligen hans mixtape.

Men min podcast har premier den 24 nov här på duvetinte.se

Efter det spelade jag in ett avsnitt med Martin som är min producent. Han har levt ett väldigt tufft liv och fått gå igenom otroligt mycket saker. Började nästan gråta när vi pratade. Är sjukt nöjd över avsnitten. Ser fram emot och släppa detta. Känns skönt och ha Inblikk bakom mig som sköter allt. Slipper tänka mer en att spel in avsnitten. Jag vill ha människor med inspirerande berättelse, som också lyckats med drömmar. Jag vill även ha med människor med intressanta jobb.

Podcasten heter Häng med Melika eftersom de kommer dit o hänger med mig. skulle spela in två avsnitt till idag men det får bli i veckan.

16ea47f643cf11e3b0b61231390e4476_8

På instagram kommer man kunna se bilder och videoklipp direkt när vi spela in, de människor jag träffar kommer presentera sig och säga vad vi pratar om. Jag känner verkligen att detta kommer bli bra! Nu måste jag klura ut lite nya människor jag ska spela in.

You Might Also Like