Dagbok

Inspirationen är tillbax

20 oktober, 2013

Tiden bara går, man hinner knappt med den ibland. Jag har suttit nu och försökt fixa klart min nya portfolio. Och vet ni vad, jag är nästan klar. Är jätte nöjd, verkligen jätte nöjd. Anders är världens bästa. Vet inte alls vad jag hade gjort utan honom. Han finns alltid där när jag behöver hjälp med mina hemsidor. Men denna sida var mycket lättare att få ihop. Mallen var inte alls lika komplicerad som det var när vi skulle fixa duvetinte.se. Allt han egentligen gör är att lägga upp mallen som jag köpt och sen fixa små saker. Fast det är sånt jag inte kan, så jag är glad att jag har hans hjälp.

De flesta bilder är uppe och jag kan nu sova. Väntar på att Anders ska få upp en tillfällig logga och ändra lite små saker så att jag kan börja tuta o köra.

Blir lite proffsigare när man har en riktig portfolio. Åååå. så kul det ska bli. Kommer bli så mycket jobb denna vecka. Måste skicka iväg bilderna för håret o naglarna, fixa lite press bilder och sen ska jag förbereda mig mentalt inför torsdag. Ska fråga jobbet om jag får låna en kamera så att jag kan ta fler bilder och slippa byta objektiv hela tiden.

Och denna vecka hoppas jag på att få de sista provresultatet för alla sjukhusbesök jag gjort. Men jag vet att detta är bara början. Blir fler tester efter detta. Är så tacksam över att ha en sån bra läkare, hon tar allt seriöst. Varje gång jag haft problem har hon hjälpt mig medans de andra bara skrattat åt mina problem typ.

Men så alla vet, jag är så inspirerad och peppad. Jag är så hypad på att jobba hårt nu! och det känns som om jag gör det!

Men nu ska jag nanna kudden så jag orkar jobba imorrn och träna efter.

God natt mina fina läsare! Ni är bäst !

SONY DSC

You Might Also Like