Dagbok

hur ofta ska man kolla upp sig?

21 oktober, 2012

 

 

Något jag funderat länge på att är att göra en Hälsoundersökning! Speciellt nu när jag endå slutat röka. Jag har ju gått igenom en hel del saker och skulle nog behöva kolla upp mig för att se hur frisk jag är.
Dom tar ju någon typ av blod prov o urinprov. hittade en sida om hälsoundersökning och mamma har ändå sagt att jag borde kolla upp mig. tycker alla borde göra det.
Har haft lågt blodtryck typ hela mitt liv och det är inte så bra.
Men hur ofta ska man göra dessa kontroller?
vem som helt kan inte heller ta blodprov på mig, man måste sticka 50 hål på mig innan man får någon blod. hehe. Men dom kollar tydligen om man har rister för olika sjukdomar. Jag som opererat mina njurar och haft problem med dom hela livet borde ju göra det..
Jag hatar sjukhus och väntar alltid tills sista sekunden innan jag går och kollar upp mig fast att jag vet att jag måste göra det. Och jag har funderat skit länge att kolla upp mitt tillstånd. Hur frisk är jag? jag är rätt störd i huvudet haha men jag skulle behöva veta hur mycket vitaminer jag skulle behöva få i mig. Har en burk C vitaminer hemma som jag tänk länge att jag ska börja äta.
och så mycket sötsaker jag äter kan inte heller vara bra. Får skriva det i min todo list! Man måste verkligen ta hand om sin hälsa och man måste ta hand om sig själv. Det är jätte viktigt! Man lever bara en gång och då är det bra om man är frisk så länge de bara går.
Bilden är från ett av mina senaste sjukhusbesök!

You Might Also Like