Dagbok

Eyy lyssna

29 oktober, 2014
2 okt 051

Varje gång jag får en svacka i livet och tar mig upp ur det blir jag sjukt inspirerad och får as feta idéer! Nu har jag fått en as bra idé om hur jag ska utveckla mig som dj! Det som är nice är ju att jag redan har as feta bokningar i Nov och spelar i stort sätt varje helg! Har en annan grej jag väntar svar på som jag får veta på söndag. Då kan jag berätta mer om det.

Här om dagen skrev både Dj black moose och Ametist väldigt peppande saker till mig! Och under så kort tid har jag fått överfeta spelningar och kört väldigt mycket. Nästan varje helg! Och för mig är det viktigt att det låter bra när jag spelar. Jag vill som sagt inte vara ännu en bloggare som DJar, vilket många redan ser mig som.

Om jag får tid över ska jag testa och spela in ett mixtape, en annorlunda tape. Ska testa på något jävligt kul! Jag vill inte heller begränsa mig.

Jag är peppad till max! Älskar att jobba och jag har glömt bort kärleken till jobbet. Men har hittat tillbaka!

Men imorrn måste jag lämna in min mixerbord på lagning, en av knapparna fungerar inte! Ska ringa dom idag och se hur långt tid de kan ta för att fixa den. I vilket fall måste jag göra det. För om det blir som jag vill på söndag, då kommer jag behöva den hela tiden hehe.

Så skönt och känna mig människa igen!

Nu ska jag iväg på behandling och sen städa här hemma för brorsan och en kompis ska komma o hämta min soffa och ge mig en ny soffa!

You Might Also Like