Dagbok

Dj Black Moose är en inspiration! Grattis!

19 februari, 2013

Vilken dag! Jobbat i 12 timmar idag! Jobbade på skolan och sen satt jag i möte i 3 timmar och planerade den stora festivalen som vi har på Valborg! Ska strax gå och lägga mig! Imorrn blir det jobbet och ett par timmar på gymmet!

Men innan jag sover måste jag gratta världens bästa DJ Black Moose som tog hem årets DJ! För er som följer mig på instagram kunde se den fina bilden jag la upp där Moose hade smsat mig. Jag hade för ett tag sen sagt att om inte Moose vinner så lägger jag ner min blogg! Så mycket trodde jag på att han skulle vinna! Och jag hade rätt. Jag är otroligt stolt över honom och under dessa 2-3 åren som jag känt honom har jag sagt att han är en av de bästa här i Sverige!  Han är också en av de människorna jag gillar och följa med och fota! Vi har alltid lika kul!

Självklart vill jag säga grattis till alla som vann, men speciellt till Dj Black Moose. Det var inte länge sen han kände för att lägga ner allt! För er som inte vågar satsa, ta Moose som inspiration. Låt han inspirera er till att lyckas med mål och drömmar. Ni som vet om hans bakgrund förstår vad jag menar. Oavsett hur man har växt upp eller vad man en gjort så kan man påverka framtiden och lyckas! Eftersom jag känner Moose så blir det lättare för mig att ta han som ett exempel och be er ungdomar att inspireras av honom! Men grattis till alla som vann och bra jobbat från Kingsize! Människor som lyfter Svensk hiphop, eller hiphop i allmänt är bra!

cats

You Might Also Like