Dagbok, Hip Hop, Personligt

Aldrig sett något liknande

25 augusti, 2012

Vilken jävla dag. Jag tror inte ens jag hängde med i allt som hände. Inte visste jag att det brukar vara så här.

Som sagt, har vart i Örebro hela dagen tillsammans med La Fam, G punkten och Miigo. Grabbarn var överfeta på scen. Det var så bra att jag ville inte ens att de skulle spela, ville inte ens fota utan jag ville se dom spela i timmar

SÅ BRA VAR DOM!

men sen var det Lazee’s tur. DAAAAMMNNN.. Har inte sett han spela på jätte länge och jag önskar fler artister kunde lära sig lite ifrån honom. Man ville ha mer. Han ligger på topplistan av de bästa svenska akterna live, tillsammans med grabbarna här ovan som jag nämnde.

Jag har heller aldrig sett folk skrika så mycket som dom gjorde efter alla dessa grabbar, speciellt Lazee. Kidsen blev helt tokiga och lazee var verkligen helt underbar. Det var alla dom. Men lazee är verkligen en kille med hjärta av guld. Säg vad fan ni vill om han och hans musik. Men ni som inte känner honom ska inte säga något. denna kille ligger högt uppe på min lista.

Nu sitter vi alla på tåget och ska hem till sthlm och jag är helt slut, vill egentligen bara hem och sova. Men ska ut med mina vänner och ha jätte roligt.

Tack Örebro, tack Blues och tack VOX festivalen!!! Må bäst. Ha de bäst.

You Might Also Like