Hip Hop

Vem röstar du på?

24 december, 2012

Först tänkte jag visa exakt vilka jag rösta på, men sen tänkte jag att det inte har någon betydelse. Men dom jag röstat på är Kartellen, Näääk, Stor, Shazaam, Galagowear, Labyrint, Aleks, Lila Namo! Men i vilken kategori tänker jag dock inte berätta. Utan dessa människor har fått min röst! Sen får ni väll försöka gissa i vilken kategori!

Men det finns bara två personer/grupp jag tänkte hypa lite extra, det har mycket med att jag jobbat med dom den senaste tiden och för att jag tycker de förtjänar lite extra. Dessutom måste ni rösta på mina grabbar! Ett måste!!

Årets Dj, RÖSTA PÅ:

Kul och se att min bild används och de låtit min logga vara kvar. Det finns många bra Dj’s och många duktiga, men det finns bara en Dj Black Moose! Denna kille har verkligen jobbat hårt och förtjänar allt! Ni kanske inte vet hur hårt han jobbat, men jag har sett vad han går för! Han förtjänar det och därför tycker jag att ni ALLA ska rösta på honom!  

Årets Nykomling, RÖSTA PÅ:

Under de senaste halvåret har jag åkt fram och tillbax till Borlänge för att jobba med R&R och under denna tid har dom kommit mig nära och blivit bra vänner. Under denna tid har jag också sett hur hårt de jobbat och hur mycket de krigat för att komma dit dom är idag! I denna kategori finns det väldigt bra artister men de är ett få tal av dom som faktisk är NYA ! Dessa två killar är väldigt nya i branschen och där med tycker jag att ni alla borde rösta på Rhymes & Riddim! Tycker att de borde ha fått årets youtube hitt också!  men RÖSTA! 

RÖSTA GÖR NI GENOM ATT KLICKA HÄR!!


You Might Also Like