Hip Hop, Svensk hiphop musik

Vem är Homan? Del 1 & 2

27 mars, 2013

Hur kan inte ni människor där ute förstår att detta är fett med PR! hahahah.  Iförsej. Ni som inte känner till Thomas och vad hans bidrag varit/är till svensk hiphop borde kolla upp det ASAP! Han har varit en väldigt stor inspiration till mig och jag älskar det han gör.

Mins ni PR kuppen som Medina hade för något år sen när de skulle släppa nytt? Ni som mins, vet exakt vad jag pratar om och ni som inte mins, ni borde kolla upp det.

Där med älskar jag hur Thomas kan hypa upp en artist som man inte hört på väldigt, väldigt länge. Betyder detta nu att Homan ska släppa nytt? isånna fall blev jag sjukt nyfiken på vad det är. Dessa två videos gjorde mig jävligt nyfiken på vad som kommer att hända.

Jag läste alla kommentarer på facebook och kände att läsarna gick på för hårt än vad de i filmen gjorde (de klaga på att diverse människa var en hatare, idiot och andra fula ord). Hur som, detta är verkligen en PR grej och det såg jag redan när jag satte på första delen. Hur kan man inte förstå att det är PR?

Homan och Thomas kommer vara på allas läppar och det betyder att de har skapat en liten hyp! Hur bra är INTE det?? Smart drag! Borde finnas fler smarta människor som kan skapa dessa typer av hyp på ett bra sätt.

Kolla in Thomas grejer om ni inte sett det!

 

You Might Also Like