Hip Hop

Sebbe Staxx (Kartellen) vs Allyawan

24 maj, 2012

 

hur jävla FET är inte denna? Jag var sjukt nervös när Sebbe och Allyawan skulle battla. Mötte upp Min tjejkompis som är tillsammans med Sebbe som var med Sebbe och hans kompisar. Men shiit va jag var nervös och det har väll med att jag visste hur hett detta skulle bli och att jag känner dom båda.

Det är dock en annan känsla när man kollar i efterhand. Jävlar vad sebbe går på när han väl körde och Allyawan, han är trots allt min favoritrappare och han hade verkligen en galen attityd i det hela!

Men fan va härligt det var och se denna attityd i hela battlen från båda två

De Allyawan sa om hur mycket musiken påverkar kidsen är så jävla sant.  jag tror inte folk förstår det förens dom jobbar eller umgås med ungdomar. Både Sebbe och Allyawan gör något bra för ungdomar och de dom gör idag det är att inspirera ungdomar på ett BRA! STOLT!  och det han säger om Iran och våra föräldrar var sjukt bra!
Jag skulle vilja se mer av denna typ av battle. Artiser som vågar gå på en lite mer, köra med hårdare dissar. Det känns som om ingen vågar gå på så hårt.

Inte ofta jag kollar på detta eftersom det oftast är samma människor som kör och oftast mot samma människor haha.

Shazaam är en favorit som jag faktis tycker är underhållande i sina battle.

Men jag HOPPAS verkligen att både Allyawan och Sebbe fortsätter med att battla!

SJUKT BRA!

 

Vad tycker ni? 

vem var bäst? 


You Might Also Like

 • bb 28 maj, 2012 at 16:32

  du e fan skum…först så reppar du allyawans diss om att musiken påverkar ungdomare o så..o det e sant ..det va en tung line ..sen skriver du att både sebbe o allyawan gör mkt bra för ungdomar…då frågar jag dig ..vad tycker du sebbe gör som e så bra för ungdomar o påverkar dom bra..på vilket sätt e det bra o va helt koksad på en batle o skjuta med pistoler i trailern på ett ålderfritt event …snacka om att han ska knäppa allyawan…och ta med sig en gängmedlem på scen…säg melika svara-..antingen vet du inte mkt om ungdomar eller så slickar du röv stenhårt..sebbe e duktig o allyawan oxå…men sebbes låtar e fan inte en ungdom ska lyssna på …inte skulle min son få göra det..men för mig e den bra o många andra äldre katter…o sen säger du alltid när du skriver om nån rappare att det e din favorit??? fjäskar du eller e hela scenen din favorit eller

  • DuVetInte 28 maj, 2012 at 17:24

   Jag tycker allyawan är sveriges bästa rappare men sen har jag många favoriter. Tycker många är bra och många som suger.
   Visat är sebbes texter inte alltid bra och det har jag skrivit många gånger men jag känner båda utanför musiken och sebbe jobbar med ungdomar på frysen där han hjälper ungdomar med att bl.a att skriva text. Och om man jämför med hur han var före och nu så är det en stor skillnad. Du känner dom via musik och jag känner dom som person.
   Slicka röv är dock inte min grej. Jag skriver vad jag tycket o tänker.
   Men de finns många, väldigt många texter med kartellen som är skit bra, tex medans vi faller som tar fram något som händer rätt ofta.
   Men du får det o låta som om de vore fel och skriva att en rappare är ena favorit, de e något jag hatar med svensk hiphop. Så FORT man säger att de e en favorit eller ger lite extra kärlek så klassas man som något. Då får man klassa mig som rövslickare för att jag uppskattar musik och har väldigt många favoriter.
   Jag tycker dock inte trailern var den bästa med pistoler, men jag såg mycket ironi i de hela, speciellt när de båda är vänner. =]
   Hoppas du fick svar på min fråga

 • bb 28 maj, 2012 at 21:42

  om han jobbar med ungdomar hur förklarar du min fråga da??? fick aldrig svar på det …att man e laddad på ett åldersfritt event o kommer med en gäng medlem..e det oxå ironi eller..jag jobbar oxå med ungdomar har oxå hunnit med en del saker o har många gemensamma kompisar med sebbe..men en förebild kan jag nog inte kalla han som du säger att han e bra för ungdomar…men grym musik det har han…men du fattar min poäng så dum e du inte

  • admin 29 maj, 2012 at 08:07

   Jag är emot droger och vad sebbe gör på sin fritid har jag ingen åsikt om, vad sebbe gör när han jobbar med ungdomar har jag en åsikt om. Så länge han inte gör något när han jobbar med kids. Men jag känner hur många människor som tar droger på sin fritid och jobbar med ungdomar, tycker inte alls det är rätt..

   Men något bra måste han göra, annars skulle inte fryshuset ta in honom… Detta gör mig tröttare, du e för dömmande av de du ser. Tänk nu också att alla har en roll i livet, Sebbe går mycket efter den roll han spelar i musikbranschen, så som ALLA artister har. Sebbe e gangstern i detta fall, men jag tycker sebbe är hur snäll som helst, han är en bra pappa, han är tillsammans med en nära vän till mig.
   Du och jag ser på detta på två helt olika sätt. Du ser han och hans musik. Jag känner sebbe bakom musiken.

   men kom ihåg, det är JAG som kallar honom för det, inte du.
   Så de är INTE ok att vara laddad, men det är OK att röka weed framför ungdomar eller tex på film så som labyrint gör?