Hip Hop, Svensk hiphop musik

Det går snabbare en vad man tror!

2 april, 2013

Tycker det är sjukt hur tiden bara går. Men så brukar det vara när man har roligt! Jag har verkligen gjort saker som många andra försökt och kommer att försöka göra. Jag vet själv att jag har satt ett avtryck och det känns otroligt bra! Jag är sugen på att gå tillbax och göra saker som jag gjorde förr men på ett annat sätt. Jag vet också att jag alltid måste ligga ett steg före. För det finns vissa människor som klagar på det jag gör och sen går och gör exakt samma sak. Men jag är glad om jag inspirerar andra till att hypa Svensk hiphop.

Mitt mål har alltid varit att ta fram nya artister, att visa vad som finns och det gjorde jag! De gör jag än idag. Sen att de inte alltid uppskattar och visat cred är en annan sak. Men jag är glad om det går bra för människor runt om kring mig och de jag skriver om.

Har två videos som jag brukar ofta kolla på när jag behöver inspiration och de är dom två låtarna med Finess som spelades in för bloggen. Där finns det en hel del videos på vad och vilka jag träffa på under mina 2 första år. Jag har fortfarande inte fattat hur det gick till och hur jävla snabbt det gick. Jag är otroligt tacksam och glad. Allt går om man vill. Man kan lyckas med lite vilja!

detta är videos från 2009 och allt filmades med en liten lite digitalkamera. Man var tvungen att börja någonstans. Känns som om halva Svensk hiphop eliten är med.

Denna video är från 2010 och där ser man en större förändring och en hel del nya ansikten! Blir så glad när jag ser detta! Helt underbart!

You Might Also Like