Hip Hop, Svensk hiphop musik

Blues är tillbaka!!! Blues Vandra Med Mig! Via Est Vida Est Via

25 november, 2012

Det är helt sjukt, jag har väntat på denna dag sen många år tillbax. Vad hände med Blues var frågan. Men nu är han tillbax med en helt ny låt och video! Jag var verkligen rädd att han inte skulle vara lika bra, att de skulle bli en flopp, men det blev en flipp eller hur man nu säger. Låten är riktigt bra, den går rakt in i hjärtat. Det känns otroligt skönt och höra Blues röst på en ny låt. Jag får tillbax massor av barndomskänslor.

Mins att jag såg Blues för första gången på Toppen, ett program på Ztv. Jag gick i 7-8:an under den tiden då programmet spelades in på fryshuset. Varje onsdag gick jag dit. Ibland med vänner och ibland själv! Jag stod alltid längst fram. För första gången såg jag Blues med låten under ytan och jag har just den delen inspelat på ett VHS band någonstans här hemma. Idag, 13-14 år senare är han en person jag pratar med rätt ofta, en som jag samarbetat med, en som jag ser upp till. Det tycker jag är helt sjukt!

Och denna låt fick mig precis att minnas den tiden då jag lyssnade på Blues som mest. Nästa av kärlek vill jag se Blues uppträda trots att det är han själv som har eventet.

Imorrn ska han köra något på fryshuset, men det kommer jag tyvärr missa.

Blues levererar! Lyssna bara på texten och se på videon!

”Vandra Med mig” (Via Est Vida Est Via)
Regi, Film & Klipp: Maceo Frost & Lionel Cabrera
Musik/Produktion: Roberto Martorell för Steelchain Prod.
Kör. T.G.C. Tensta Gospel Choir

https://twitter.com/Bluesone1
http://instagram.com/bluesone1
http://www.facebook.com/blues.bumrushingprod
http://www.facebook.com/AvKarlek

You Might Also Like