Foto, Hip Hop

Bilderna från Utställningen!

17 februari, 2013
SONY DSC

Vilken kväll det var igår. Har inte smällt allt en. Blev så jävla glad igår när min tjejkompis sjöng att det forsa ner massa tårar. Jag kände mig otroligt lycklig igår. Jag har verkligen fantastiska vännner, kollegor och familj.

Kvällen började med en mingel med välkomstdrinkar och lite gott och tugga på! Tack som fan till Vardagsrummet som lät mig ha min utställning där.

De första 2 timmarna var det endast öppet för  mig och mina gäster. Sabri var Dj för min privatfest.

Jag kan fortfarande inte förstå att det är jag som tagit dessa bilder, det känns helt jävla SJUKT! Jag kommer ha en till utställning. Bilderna kommer inom kort ligga uppe på Framia i Vällingby och där kan man köpa bilderna som jag tagit! Kanske kör vi på en mingel där så kan mina yngre läsare komma om de vill.

Men det vart lyckat igår. Mina vänner hade super trevligt och av de lilla jag mins hade jag också kul.

Tack till Dj Jens som kom jätte snabbt förbi och visade kärlek. Uppskatta det som fan! Tack till mina grabbar som var där hela kvällen, Gameboii som kom förbi en sväng, Dj Black Moose som visa sin kärlek och kom till klubben, Tack Madde som kom och hängde en stund, Killarna från Panetoz kom till utställningen med lite vänner och minglade, Min mamma kom till minglet och det var första gången hon fick se mina bilder på detta sätt. Tack till hela min personalstyrka som kom till minglet. Älskar att jag kan umgås med min chef och kollegor utanför arbetstid. Tack till mina otroligt SNYGGA kompisar Sanny, Sabri och Samantha som lät mig fota dom. Utan dessa hade det aldrig dessa tavlor kommit till. Tack Sabri för musiken, Chris för att du kom och hängde, Tack till mina fina tjejer som kom också. Tack till all jävla personal som jobbar på Vardagsrummet och självklart världens bästa Vakt!

Men jag hade aldrig klarat av denna kväll utan Bella, om hon aldrig hade puschat mig till detta hade jag aldrig haft denna fest! Jag är otroligt tacksam över att ha en sån fin vän! Men utan Framia hade jag inte haft några tavlor! Tack så jävla mycket! Tack till Damon, Ida och Eija!

Tack till alla som kom igår, jag har inte skrivit alla namn, men ni vet vilka ni e. TACK!

Här är bilderna från igår. Tog lite bilder från Instagram också som andra hade lagt upp! Klicka på bilderna för att se dom större!

You Might Also Like