Hip Hop, Intervjuer

30 intervjuer på 30 dagar: Flatline

20 juli, 2013
Flatline

SONY DSC

Förord:
Chris har alltid varit en favorit Dj och jag älskar och gå ut där han spelar. Jag har känt Chris sen jag var 15 år gammal, i 13 år. Sjukt vad tiden går.  För mig är det otroligt viktigt att ha kvar barndomsvänner och det är inte många i denna bransch som känner personen bakom bloggen ,alltså mig. Men de gör Chris. Här kommer Chris svar! / Melika

Hej Chris. 
Vem är mannen bakom Flatline ?
En person som älskar musik och ser upp till många talanger som finns där ute, en person som har haft otroliga upplevelser under sin tid som dj. Jag bor tillsammans med min fästmö som jag har varit tillsammans med i snart sju år. Jobbar som service konsult på tele 2 på heltid när jag inte står bakom skivspelarna. Älskar att titta på filmer, reality shows samt serier. Min barnsliga sida är att jag älskar att spela playstation. Gick på restaurangskola på gymnasiet men kände att det inte var riktigt något för mig, men har fortfarande ett stort intresse för att laga mat och kan säga att det är något jag är duktig på. Var även dansare i mina yngre dagar men slutade som det när dj:andet blev en prioritering. Något jag vill spendera mer tid med att göra är att resa och det är något som jag kommer att ändra på.
Om man vill komma och dansa när du DJ:ar vart ska man gå till då? 
– Jag spelar inte på något fast ställe men om ni vill veta vart jag spelar så kan ni följa mig på twitter, instagram eller facebook.
Twitter: chrisflatlineInstagram: djflatlizzie
Facebook: dj flatline

Nu går vi över till lite roligare frågor. 
När grät du senast? 
För tre månader sen
Vad är din favoritmat och varför tycker du om just den rätten?
Pasta med kycklingfilé och ört crème fraîche sås. Älskar den krämiga smaken av såsen och kycklingen

Om du var fast på en öde ö och fick ta med dig tre saker, vad skulle det vara? och varför just dom tre sakerna?
Musikspelare som laddas utav solljus, en kniv och konservmat. Saker som skulle kunna få mig att överleva helt enkelt. Musiken skulle jag inte klara mig utan, skulle bli rätt tråkigt.

Hur löd det senaste sms:et du fick?
Jag älskar dig, Fizz Me 

Om du fick ta bort en lag, vilken skulle det vara och varför
Ha sex på ett offentlig plats, svaret på det är väl ganska självklar  fast det kanske skulle ta bort spänningen hmm…haha

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? och varför?
Fresh Prince in Bel-Air, dvs jag skulle vara Will för att han bor med en rik familj och han är rolig och alla som spelar i serien är underhållande.

Om du fick skapa en ny Backstreet boys här i Sverige där du själv skulle medverka i, vilka Svenska artister skulle få va med i gruppen och varför?
Al Fadjie, Pa Moudo från Panetoz, Dacosta och Johan Hirvi. Tanken att vi skulle sjunga As long as you love me är juh helt oförglömligt.

 

You Might Also Like