Event

Utställning och 4 års fest!

11 februari, 2013

SONY DSCSåja, nu börjar det hända något! På lördag, alltså NU på lördag kommer jag fira min 4 års fest och min första utställning på Vardagsrummet. Jag har först en privat utställning och fest med nära och kära men efter 23:00 får alla som är 20+ komma och festa loss.

Men för att komma in MÅSTE man stå på lista och eventet till kvällen finner ni här: http://www.facebook.com/events/524777240877527/ Om ni skriver upp er på listan får ni mail samma dag om ni kommit med eller inte! All info finns på Facebook eventet.

Mina bilder kommer finnas på plats hela kvällen så att alla som festar kan ta del av detta!

Vill tacka Framia som vart med och sponsrat denna utställning och Vardagsrummet som låter mig ha min lilla fest där.  Det lönar sig att vara stammis på en klubb. hade jag inte hängt på Vardagsrummet hade jag inte lärt känna dom bakom Framia eller lärt känna dom som jobbar på Vardagsrummet!

Vill ge ett extra tack till Bella, Finess, Sabri och Amir i förväg! Ni vet varför! Och ett stort jävla tack till Sanny, Sabri och Samantha för att de agerade som mina modeller till denna utställning!

 

You Might Also Like