DuVetInte TV, Hip Hop, Svensk hiphop musik

#throwback En resa genom hiphop Sverige del 2

22 april, 2013

Eskilstuna är en av mina favorit städer och jag har alltid känt mig välkommen dit. Varje år, sen jag gjorde min ”dokumentär” har jag åkt tillbax och hostat något event. I detta fall så är Årbyfestivalen ett event jag är en återkommande gäst. Jag har verkligen mycket kärlek till den staden.

Jag träffade, under denna resa två as coola killar. Jävligt unika och jag föll för deras stil. Jag tycker fortfarande att Martit är en speciell person och är otroligt duktig på skapa musik. Jag har mycket kärlek för båda killarna och hoppas på att se mer från dom i framtiden.

i Dagsläget sysslar båda med musik, så vitt jag vet. Däremot har jag hört mer från Martir. Förra året stod han på Årbyfestivalen’s scen och uppträdde tillsammans med en annan kille. Dom var helt fantastiska och han lovade mig att de skulle släppa musik ihop. Jag hoppas att han står på scen igen. För ett tag sen släppte han tillsammans med Philip Nordström en ny låt och tillsammans går de under namnet MVP! Ni kan höra låten här ovan. Men dessa två killar ihop på scen är magiskt.

SONY DSC

You Might Also Like