DuVetInte TV, Hip Hop, Svensk hiphop musik

#throwback En resa genom hiphop Sverige del 1

21 april, 2013

2010 åkte jag tillsammans med en annan tjej runt södra sverige och filmade massa rappare, kända som okända. Inte bara rappare utan det som hade med hiphop och göra. 4 veckor innan resan hade jag legat på sjukhus och opererat mina njurar. Det var en jävla resa och jag hade skit kul trots att jag hade lite svårt att bära på saker.

Detta är ett minne för livet. Mina kunskaper kring hiphop var inte den bästa, jag hade inte bloggat så super länge. Jag hade ett mål och det var att visa hur mycket hiphop det fanns i Sverige! Allt blev fuckt efter att jag hade filmat och skulle klippa ihop detta. har otroligt mycket material som aldrig kom ut. jag fick klippa ihop allt själv. det blev som det blev. Men idag är jag otroligt stolt över de jobb jag gjorde då!

Jag har fortfarande jävligt bra kontakt med Chooti. Han bor numera i stockholm och jobbar stenhårt på sin musik. För ett år sen filmade jag en musikvideo med honom som jag blev sjukt nöjd!

De jag kan säga är att Chooti har förändras otroligt mycket som person. Men han är lika rolig som han var när jag träffade honom för första gången. Idag jobbar han med en del människor. på valborg kommer han att uppträda på 164 festivalen.

553330_10150647914566704_315282805_n

You Might Also Like