ACTA PÅ DIG!!!!!!!!!

9 februari, 2012

Riktigt jävla bra låt och riktigt bra videon! Jag missade demonstrationen eftersom jag jobbade, men jag hoppas att vi tillsammans kan sprida detta! Vi människor har egentligen mer makt en vad man tror, vi kan påverka på ett eller annat sätt och här har ni Mollgan som gör det på sitt sätt med att slänga upp en låt och en video för att visa vad som kan ske.

Jag avskyr verkligen denna nya lag! Den kan vara positiv för vissa men negativ för många andra! MÅNGA kommer drabbas på ett eller annat sätt!!!!

Klicka på gilla för att sprida detta!

Rapparen Mollgan är inte rädd för att säga vad han tycker, eller trampa någon på tårna. Tidigare har Mollgan mest varit känd som en av medlemmarna i den Göteborgsbaserade hiphopgruppen Middlesex. Strax innan valet 2010 tog han sina första staplande steg mot en solokarriär när han släppte parodin ”Alla Som Inte Tankar (är upphovsmän)”. Låten blandade humor, vassa raden och samhällssatir på ett nytt sätt och fick väldigt stor spridning via Piratebays första sida. Efter det har han spelat för fullt på klubbar och festivaler och blivit en”artist med en lovande framtid” (P4).

Just nu jobbar han på debutskivan Jag Kan Vara Din Låtsaskompis, men i väntan på de första officiella singelsläppen passade artisten igår på att släppa låten ”ACTA PÅ DIG” som kritiserar det nya lagförslaget ACTA. Videon är inspelad av Kristoffer Jansson, och beatet är som det sägs i låten ”snott av the Game och Lil Wayne”.

Den 11:e februari spelar Mollgan som förband till Carlito på Festival Radikal, och den 25:e februari kommer Mollgan spela på demonstrationen mot ACTA i Göteborg.