Allmänt, Dagbok

Om den nya designenThe New Design

11 maj, 2012

Nu är Designen i stort sätt klar, det finns bara en sak att göra som jag inte vet när jag kommer kunna göra det!

Men som ni har sett så finns det inga bilder och det är de som måste lösas, när vi löser detta kan jag inte svara på direkt.

Vad tycker ni om den nya designen da? 

 

Jag vet inte hur jag ska tacka Michel för det han gjort, han har verkligen vart en ängel. Är otroligt tacksam över att han gjorde detta jobb som inte alls var så enkelt som vi trodde från början. Men om ni vill ha en riktigt grym design eller hemsida så kan ni kontakta mig!

 

Så vad innehåller bloggen?

för det första måste jag gå igenom 1500+ inlägg för att lägga dom i rätt kategori så att ni under header (bilder här ovan) klicka in er på en specifik kategori.

Längst upp kan ni hitta  olika sidor som har en stor roll här!!!

Jag kommer inom någon dag att lägga upp en Portfolio som kommer innehålla olika jobb som jag gjort, Galleri kommer självklart innehålla en massa härliga bilder och Boka Artist kommer innehålla olika artister som går att boka via mig!

En egen sida till mina SHHL kläder kommer det också vara och all info om mig och duvetinte.se kommer ni också hitta där uppe!

 

På höger sida finns det en kontakt formulär som ni kan använda om ni behöver maila mig något, men för guds skull KOMMENTERA! Det är ni snåla med! haha

Nu vill jag veta vad ni tycker!!

Jag har en väldigt NY kategori under personlig!!! Denna kategori är rätt rolig. Jag har ett stort mål, det är att en dag få träffa Eminem eller bara få prata med honom. Låter helt sjukt, men jag tror faktis att jag kan lyckas med det om jag bara så mycket som vill göra det hahaha!

jag vet, de låter helt sjukt och nu lär tycka jag är sjuk i huvudet som ens tänker försöka. Men varför inte?

Jag har redan fått gjort en intervju med en av hans producenter och varför skulle jag inte då lyckas? Rätt människa, rätt tillfälle och lite positiva tankar!

Jag kommer satsa en hel del på foto och därför har den också fått en helt egen kategori!

Inte nog med det, duvetinte.com finns här också!

Hey!

 

Welcome to my new design!

now you guys can read it in English when you log in to duvetinte.se or duvetinte.com!

But everything is not don yet.

 

Have a nice one

You Might Also Like